Iceta descarta una repetició electoral després del 21D

El candidat del PSC vol governar en minoria amb un conseller en cap que gestioni el dia a dia
Iceta - Sánchez
Iceta - Sánchez

El candidat del PSC a la Generalitat, Miquel Iceta, ha dit avui que aspira a governar en minoria, amb suports o abstencions que facilitin la seva investidura, i amb “un conseller en cap capaç de gestionar el dia a dia”, ja que a ell se li “veurà més per Madrid, les capitals europees i Pequín de tant en tant”.

Iceta ha explicat, en un esmorzar d’Europa Press, que es planteja exercir la Presidència de Catalunya de “forma molt diferent de com s’ha fet fins ara” i que “sacrificarà tot” per superar la divisió entre els catalans.

Presentat pel líder del PSOE, Pedro Sánchez, i acompanyat per gairebé una vintena de membres de l’Executiva federal, Iceta s’ha compromès a què, en el que d’ell depengui, “no hi haurà repetició d’eleccions”.

També s’ha mostrat convençut que l’únic president constitucionalista que pot sortir de les eleccions del 21D és ell, fins i tot en el cas que la candidata de Ciutadans, Inés Arrimadas, quedi per davant: “Sé que és presumptuós, estic disposat a contemplar altres possibilitats, però tenint-ne una tan bona … “, ha fet broma.

(Visited 29 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari