Denuncien atacs a casa de jutges i fiscals a Catalunya

El ministre de Justícia fa públics els fets i la fiscal de Barcelona revela un assalt a casa seva
magaldi
magaldi

El ministre de Justícia, Rafael Catalá, ha assegurat avui que s’estan produint pintades, atemptats contra el patrimoni i fins i tot talls de subministrament elèctric en domicilis de jutges i fiscals a Catalunya, els últims aquest cap de setmana.

Catalá ha fet aquestes afirmacions en la seva resposta en el ple del Congrés a una interpel·lació del parlamentari del PDECat Jordi Xuclà, qui l’ha emplaçat a demanar perdó per l’ús de “les porres” a la jornada del referèndum de l’1-O.

Pel ministre, els que han de demanar perdó són aquells que han alimentat “la confrontació social i el conflicte” i que sembla que no volen viure en llibertat i democràcia, sinó que viuen “còmodament en una societat que amenaça, coacciona i limita els drets de els discrepants”.

La fiscal en cap de Barcelona, Anna Maria Magaldi, ha denunciat un atac que ha tingut lloc aquest cap de setmana a la seva segona residència, ubicada en un poble del Pirineu. Uns desconeguts van entrar a l’habitatge i li van tallar la calefacció i van desconnectar l’antena de televisió.

El president del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), Jesús María Barrientos, va revelar ahir que diversos jutges destinats a Catalunya han demanat el seu trasllat per la “situació de tensió personal” desencadenada pel procés independentista.

(Visited 36 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari