Boya planteja un govern a Perpinyà “si cal”

La cupaire pregunta a Rajoy via Twitter si emprarà cal viva
mireia boya parlament
mireia boya parlament

Mireia Boya, diputada durant la darrera legislatura i cap de la llista de la CUP per Lleida el 21-D, ha proposat fugaçment a Twitter un govern català a Perpinyà “si cal”, tot afegint “a veure qui li fa cas al virrei si s’imposa a cops de porra com saben ells”. Aquesta ha estat la seva reacció a una informació d’El País titulada “El Gobierno [d’Espanya] destituirá a Puigdemont y a todo au gabinete“, el subtítol de la qual era “El Ejecutivo nombrará a un representante que centralice las tareas de coordinació del Govern“. El tuit, publicat aquest dimarts, ha estat esborrat.

Quan el president del govern espanyol Mariano Rajoy va cessar el govern de Carles Puigdemont i va convocar eleccions al Parlament de Catalunya, Boya va reaccionar proposant una “paella massiva insubmisa” i el seu company de files Albert Botran va cridar al boicot. Finalment, la CUP concorre a la cita electoral del 21-D malgrat sostenir que es tracta d’unes eleccions “il·legítimes”.

Aquest mateix dimarts, Boya ha adreçat aquest altre tuit a Rajoy quan el president del govern espanyol ha piulat sobre l’inici d’un consell de ministres on preveia aprovar “mesures per restaurar la legalitat en l’autogovern de Catalunya”: “Una preguntita, se incluye la cal viva en el pacto o ahora solo trabajáis a golpe de porra, multa, destitución y cárcel?“.

(Visited 39 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari