Puigdemont acusa l’Estat de seguir un pla de “por i violència”

L'expresident no es refia d'un govern que té com a confident "el cervell dels atemptats de Barcelona"
Carles Puigdemont
Carles Puigdemont

L’expresident cessat Carles Puigdemont creu que l’Estat espanyol segueix una estratègia de “por i violència” i que és “capaç de tot”. En un tuit publicat en el seu compte oficial, Puigdemont assegura que un país “que tenia com a confident policial al cervell dels atemptats de Barcelona no té límits. Ja sabem que és capaç de tot”.

Es refereix als contactes que el CNI va mantenir amb Abdelbaki És Satty, imant de Ripoll considerat ‘cervell’ de l’atemptat l’agost a la Rambla de Barcelona i a Cambrils, quan aquest complia el 2014 una condemna a la presó de Castelló per tràfic de drogues.

En aquest tuit també enllaça una notícia d’Interviú en la qual es detalla “el pla d’Interior per entrar al Parlament per terra, aire i clavegueram” i assegura que l’Estat té una “estratègia de la por que sempre s’acompanya de violència”.

Puigdemont al·ludeix així a les acusacions abocades ahir per la secretària general d’ERC Marta Rovira, que va dir que el Govern “va amenaçar” per “múltiples vies” amb enviar l’Exèrcit i amb “morts als carrers” si es mantenien els plans independentistes.

(Visited 45 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari