Puigdemont vol declarar des de Brussel·les

Els exconsellers Borràs, Comín, Ponsatí i Serret també han demanat que els interroguin des d'allà
puigdemont junq romeva
puigdemont junq romeva

Carles Puigdemont, president cessat de la Generalitat, no acudirà aquest dijous a l’Audiència Nacional per declarar per la seva imputació en els delictes de rebel·lió, sedició i malversació de fons públics i demanarà fer-ho des de Bèlgica, segons ha fet saber el seu advocat a Bèlgica, Paul Bekaert. “No, no hi anirà perquè no tindrà un judici just” a Espanya.

També s’ha conegut que els quatre exconsellers que continuen a Bèlgica amb Carles Puigdemont també han demanat poder declarar aquest dijous des de Bèlgica. Es tracta de Meritxell Borràs (Governació), Antoni Comín (Salut), Clara Ponsatí (Ensenyament) i Meritxell Serret (Agricultura)

La jutge de l’Audiència Nacional Carmen Lamela ha citat a declarar en qualitat d’investigats a Puigdemont i els 13 consellers del seu Govern per als pròxims dijous i divendres, 2 i 3 de novembre, a les 09.00 hores del matí, per fixar les mesures cautelars pertinents contra ells.

A més dels citats, també han estat avisats per anar a declarar el vicepresident cessat Oriol Junqueras, i els exconsellers Raül Romeva, Jordi Turull, Joaquim Forn, Josep Rull, Lluís Puig, Carles Mundó, Dolors Bassa i Santi Vila.

D’altra banda, el Tribunal Suprem ha citat a declarar també demà a la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, i a cinc membres més de la Mesa: Lluís Guinó, Lluís Maria Corominas, Anna Simó, Joan Josep Nuet i Ramona Barrufet.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides