El ferit d’Alcanar confessa que l’objectiu eren monuments

La fiscal demana presó incondicional i sense fiança per a Mohamed Houli
Terrorista ferit a Alcanar
Terrorista ferit a Alcanar

El ferit en l’explosió del xalet d’Alcanar (Tarragona), Mohammad Houli Chemlal, ha admès a l’Audiència Nacional que la cèl·lula terrorista que va atemptar a Catalunya planejava un atemptat més gran que els ocorreguts el passat dijous a Barcelona i Cambrils. En concret, contra “monuments” de Barcelona. L’objectiu es va frustrar després de la detonació a la casa d’Alcanar (Tarragona), ocorreguda el passat dimecres.

En el seu interrogatori, el detingut ha explicat al jutge que la cèl·lula estava intentant fabricar explosius a la casa d’Alcanar per tal d’atemptar a monuments de la capital catalana.

El terrorista, al qual s’ha preguntat especialment per les seves activitats i les de la resta de la cèl·lula en els mesos previs a l’atemptat, ha assenyalat a més que, personalment, la seva intenció era portar a terme els atemptats de nit, de manera que causessin els menors danys personals possibles.

La Fiscalia de l’Audiència Nacional ha demanat l’ingrés a la presó incomunicada i sense fiança per a Chemlal, que va ser el primer detingut pels atemptats de Catalunya i que ha declarat davant el titular del Jutjat Central número 4 de l’Audiència Nacional, Fernando Andreu.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides