Troben un segon cadàver sota la runa d’Alcanar

Els Mossos relacionen l'explosió de la casa amb els atemptats de Barcelona i Cambrils
Explosió Alcanar
Explosió Alcanar

La policia ha trobat un segon cadàver entre la runa de la casa d’Alcanar que va explotar dimecres passat, una explosió que els Mossos d’Esquadra relacionen amb els atemptats d’aquest dijous a la Rambla de Barcelona i Cambrils.

A la casa on va haver-hi les explosions s’haurien estat preparant explosius per perpetrar un atemptat. Precisament, a Alcanar, els Mossos van detenir, aquest dijous a la nit, una persona presumptament relacionada amb l’atemptat.

Tot va començar dimecres, dia 16, a dos quarts de dotze de la nit. Una explosió en una casa al nucli d’Alcanar platja va causar un mort i set ferits. La casa es va ensorrar. L’endemà, abans de l’atemptat a Barcelona, ja s’apuntava que hi podria haver una altra persona entre la runa.

Ahir, dijous, poc abans de les cinc de la tarda, hi va haver una segona explosió, que va deixar un ferit greu i vuit lleus a Alcanar. El ferit greu és un agent dels Mossos d’Esquadra. La nova explosió podria haver estat a causa d’una acumulació de gasos

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides