L’ANC fa campanya pel sí a les cues de l’aeroport

'Potser ara entens per què molts catalans direm sí', diuen els fullets que han repartit entre els turistes
ANC campnya pel sí al Prat
ANC campnya pel sí al Prat

L’ANC ha organitzat una mobilització a les cues de l’aeroport de Barcelona que té com a objectiu fer difusió del referèndum de l’1 d’octubre.

La campanya vol posar en relleu que escenes com les que es viuen a l’aeroport aquests últims dies són responsabilitat d’Aena, una empresa que opera des de Madrid: ‘Espanya és l’únic país del món on un ministeri gestiona quaranta-sis aeroports de manera centralitzada’, recorda l’organització.

En els fullets informatius, una frase reproduïda en català, castellà i anglès diu: ‘Potser ara entens per què molts catalans direm sí’, en al·lusió al referèndum del dia 1 d’octubre.

La campanya es fa coincidir amb les aurades del personal que gestiona els controls de seguretat per reivindicar millores laborals, i amb les negociacions que mantenen obertes representants d’Eulen, empresa que gestiona aquesta seguretat, i el comitè de vaga, amb la presència d’Anea, gestora de l’aeroport del Prat, i amb la medicació del departament de Treball de la Generalitat de Catalunya. Tot i que les negociacions avancen, de moment no es preveu desconvocar una vaga que es preveu indefinida a partir del 14 d’agost.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides