Mas i Junqueras, obviats a ‘Las cloacas de Interior’

No es van incloure les seves entrevistes per evitar una impressió de partidisme
mas junqueras
mas junqueras

El president del PDECat, Artur Mas, i el d’Esquerra Republicana, Oriol Junqueras, van ser entrevistats pels periodistes que elaboraven el documental Las cloacas de Interior. Ambdós van dedicar més de dues hores llargues a respondre preguntes. Finalment, però, no es va incloure ni un fragment d’aquestes entrevistes perquè es va considerar que donaria una imatge massa favorable als interessos d’aquests dos partits. Per compensar-los van decidir incloure’ls en l’apartat d’agraïments.

Això explica que en la versió que es va emetre a TV3 apareguin Artur Mas i Oriol Junqueras en el capítol d’agraïments juntament amb el diari Público, el periodista Marià de Delàs, Javier Albarrán i Nueva Economía Fórum. En canvi, a la versió penjada a la web de Público, com ja ha explicat EL TRIANGLE, només hi apareixen aquests quatre últims mentre que Mas i Junqueras han desaparegut.

La raó que addueixen els responsables del documental per explicar aquesta desaparició és que els noms dels dos polítics es podrien utilitzar per destacar les bones relacions del seu director i productor executiu, Jaume Roures, amb els partits que governen Catalunya, la qual cosa restaria credibilitat a la seva denúncia contra l’ús de la policia espanyola per investigar i desacreditar polítics independentistes.

L’agraïment a Artur Mas, que encara apareix al vídeo penjat al portal de TV3, és especialment xocant perquè l’expresident de la Generalitat era beneficiari dels diners dipositats en uns comptes a bancs de Liechtenstein i Suïssa a nom del seu pare. D’aquests diners, al documental ni se’n parla. Més aviat, és Mas qui hauria d’estar agraït als seus autors per no citar aquest episodi, que no apareix a Las cloacas de Interior.

(Visited 23 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari