Els agents rurals denuncien mancances en mitjans i condicions laborals

Demanen millores en la seguretat a l'hora de fer els controls i les inspeccions
Título de la imagen
Título de la imagen

L’Agrupació d’Agents Rurals de Catalunya de CCOO denuncia que sis mesos després de l’assassinat dels dos agents rurals a mans d’un caçador sense permís d’armes, no s’ha dut a terme cap mesura per millorar la seguretat dels membres d’aquest cos.

El col·lectiu assegura que segueixen patint de les mancances de mitjans i de les males condicions laborals que ja van denunciar al seu moment, i que van posar-se sobre la taula arran de l’assassinat dels dos agents.

El sindicat ha explicat en un comunicat que els fets que van succeir ara farà sis mesos a Aspa, al Segrià, en el que van morir els dos agents rurals, va reobrir el debat social sobre l’accés a les armes i la seguretat. Els agents demanen canvis, començant per incrementar les mesures de seguretat dels agents rurals als controls i inspeccions.

Aquest divendres l’Agrupació d’Agents Rural de Catalunya de CCOO fa una roda de premsa per donar a conèixer les seves reivindicacions. L’acte comptarà amb la participació dels delegats d’aquesta agrupació, Manel Vidal i Daniel Castillo.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides