El Tramabús passa amb més pena que glòria

Título de la imagen
Título de la imagen

El Tramabús, aquell autobús que Podem passeja pels carrers amb les cares de presumptes corruptes, corruptes confessos, sospitosos habituals i algun que passava per allà, va arribar a Barcelona la setmana passada. Podem Catalunya i Albano Dante Fachin van rebre’l amb tots els honors que van saber, i li van preparar una rutade la màfia que passava per empreses públiques de la Generalitat, per l’antiga seu de CDC i per La Caixa.

Però lluny de l’enrenou i polèmica que va causar el Tramabús quan va passejar per altres ciutats de l’Estat, a Catalunya ha passat sense pena ni glòria, i s’ha quedat en un acte més de partit amb escàs èxit. De fet, ni tan sols la plana major de Podem Catalunya va estar en la seva presentació. I com els seus socis al Parlament ara no saben si són amics ses o no després que Fachin intentés rebentar Un País en Comú i es quedés al marge del projecte, cap d’ells va ser convidat –o si ho van ser, van preferir no anar-hi-.

I és que quan un partit es pensa que té l’hegemonia d’un espai compartit i per prepotència i estratègia partidista s’enemista amb els seus socis naturals, passa el que li ha passat a Podem: que no li fan cas ni per aplaudir un Tramabús. Si Fachin esperava triomfar amb aquesta campanya, que apunti un fracàs més.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides