L’alcalde de Terrassa demanda a CatalunyaPress

Jordi Ballart ha presentat la demanda per uns articles que critiquen la seva gestió a l'ajuntament egarenc
Título de la imagen
Título de la imagen

El jutjat d’instrucció número 1 de Terrassa ha admès a tràmit la demanda civil que ha posat l’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, contra el diari digital CatalunyaPress. Aquest mitjà ha informat aquest dimecres que l’alcalde Ballart els ha portat als tribunals per un article d’opinió que s’ha publicat en la columna signada pel pseudònim “Els MIOLS de l’Isidoro”.

La demanda és per l’article titulat “L’Estil Ballart (2): Un consistori d’amiguets”. En el text es posa en qüestió l’aposta de l’alcalde Ballart per la gestió pública de l’aigua i parlar d’alguns dels regidors, com són Marc Armengol i Lluïsa Melgares, tècnics i assessors municipals. També fa referència a la candidatura municipal que va presentar Ballart, integrada, segons el digital per “tipus més aviat aferrats a la doctrina Ballartdista”.

L’editor de CatalunyaPress, Manuel Fernando González, diu que està disposat a comparèixer davant del jutge, i va publicar que “segurament passaré a la història per ser el primer periodista a qui es condemni per dir-li incompetent a un alcalde i amiguets a uns contractats a dit per aquest mateix alcalde”. L’editor també diu que a la demanda de Ballart se sumen altres cinc dels col·laboradors als quals es parla a la columna.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides