Les gravacions revelen que Marhuenda va coaccionar i insultar a l’equip de Cifuentes

La punxada de la Guàrdia Civil va revelar una campanya per evitar que la presidenta de Madrid denunciés irregularitats al Canal d'Isabel II
Francisco Marhuenda dirigeix La Razón
Francisco Marhuenda dirigeix La Razón

En les gravacions de les converses telefòniques, interceptades per la Guàrdia Civil, entre el director de La Razón i el president del diari, Francisco Marhuenda i Mauricio Casals, es posa en evidència que tots dos presumien de donar notícies falses per acovardir a l’equip de la presidenta de la Comunitat de Madrid, Cristina Cifuentes.

Segons ha fet públic El Español, en les gravacions s’escolta a Marhuenda qualificant de “la zorra de Marisa” a la cap de premsa de la presidenta regional.

El jutge de l’Audiència Nacional, Eloy Velasco, els podria acusar d’obstrucció a la justícia, després d’escoltar la seva declaració d’avui, si es confirma que van intentar acovardir la presidenta per evitar la denúncia del desviament de fons al Canal d’Isabel II.

S’apunta que amb la suposada campanya contra Cifuentes es buscava salvar Edmundo Rodríguez Nebot, conseller delegat de La Razón, ara detingut i implicat en la trama de l’Operació Lezo.

En la conversa de Marhuenda amb Rodriguez Sobrino s’escolta com el primer li diu al segon que “li hem dit que ets un soldat nostre, que ets intocable per a nosaltres i ella per les males té molt a perdre. En una guerra no pot guanyar”, fent referència a una conversa que havia mantingut a mitjans del 2016 Marhuenda amb Cifuentes.

En la gravació, de fet, s’escolta a Rodríguez Sobrino com li diu a Marhuenda que “has de dir-li (a Cifuentes): això ha arribat molt lluny, Edmundo és un dels nostres i volem una solució per a ell”.

Francisco Marhuenda que ha dit que no farà declaracions fins després de declarar davant del jutge, va suspendre la seva participació com a ponent en una xerrada que portava per títol Comunicació i Justícia i que s’havia d’haver fet ahir a Sevilla, Marhuenda va justificar la seva absència al darrer moment a l’acte per “motius d’agenda”.

(Visited 50 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari