Macrooperació antifrau contra els prostíbuls

L'Agència Tributària n'inspecciona una quinzena a Catalunya
carrer sagues
carrer sagues

Una quinzena de prostíbuls catalans han centrat l’operació contra el frau engegada aquest dijous per l’Agència Tributària. Les actuacions han consistit, en la revisió dels diners en efectiu dels locals i dels terminals de cobrament amb targeta, revela El País.

Segons la mateixa informació, a banda d’entrades a locals de les comarques de Barcelona, Tarragona i Girona, inspectors d’Hisenda i agents de la Policia han actuat, en el marc d’una actuació administrativa, en bordells d’altres territoris d’Espanya.

El detonant d’aquesta operació és la sospita sobre una possible estafa als clients dels locals i una presumpta no declaració d’ingressos mitjançant l’ús d’altres empreses. A Barcelona, s’ha efectuat inspeccions al carrer de Sagués, que concentra diversos prostíbuls.

Anteriors operacions, com la que es va endegar contra el Paradise, també van escometre modalitats de frau a Hisenda.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides