Rajoy vol seduir Catalunya amb un paquet d’infraestructures

El Corridor Mediterrani és una de les inversions que anunciarà per escenificar compromís
rajoy EU
rajoy EU

El president del Govern espanyol, Mariano Rajoy, encapçalarà la presentació d’un paquet d’infraestructures per Catalunya la setmana vinent, amb la intenció de mostrar un gest de compromís contundent amb els catalans, avança aquest dimarts La Razón citant fonts governamentals.

Segons aquesta informació, entre les grans obres incloses en el paquet que exposarà Rajoy a Barcelona durant un acte amb empresaris hi ha el Corredor Mediterrani. L’anunci, sobre el qual no s’avancen més detalls, coincidirà amb la presentació dels Pressupostos Generals de l’Estat del 2017, en els quals el Govern del PP, segons La Razón, pretén expressar compromisos concrets amb Catalunya relatius al dia a dia dels seus habitants.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides