Els investigadors del 3% troben un ‘talp’ a la Generalitat

Isabel Muradàs, actual tinenta d'alcalde de Girona, passava dades d'ajuntaments al delegat d'Oproler quan treballava a Governació
muradas
muradas

La investigació sobre la trama del 3% ha posat el seu focus en una altra persona propera al president Carles Puigdemont. Es tracta d’Isabel Muradàs, tinent d’alcalde a l’Ajuntament de Girona ara i també durant l’etapa de Puigdemont, que es troba assenyalada per la seva etapa immediatament anterior d’alt càrrec del Departament de Governació de la Generalitat, entre els anys 2011 i 2013.

Segons revela El País citant el contingut del sumari, Muradàs facilitava informació econòmica al delegat d’Oproler a Catalunya, Josep Manel Bassols, sobre municipis on pretenia obtenir adjudicacions aquesta constructora. 

La Guàrdia Civil, explica aquesta informació, ha fet constar en un informe que Muradàs pot haver incorregut en un delicte de tràfic d’influències. No se sap encara, però, si ha estat citada pel jutge instructor del cas del 3%.

Bassols va ser alcalde convergent d’Anglès i cap de campanya de Puigdemont en les eleccions municipals del 2011, que van portar l’actual president a l’alcaldia de Girona. Muradàs, abans a Unió i ara a Demòcrates de Catalunya, va exercir d’alcaldessa de Girona en funcions després que Puigdemont renunciés al càrrec per assumir la presidència de la Generalitat. També va substituir el diputat de CiU Xavier Crespo al Parlament quan aquest, imputat pel cas Clotilde, va renunciar a l’escó.

(Visited 64 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari