Artur Mas torna a judici pel 9N per defensar a Francesc Homs

Pel matí declararàn els testimonis de la fiscalia i per la tarda els de la defensa
Artur Mas
Artur Mas

Aquest dimarts, 28 de febrer, comença la segona sessió del judici contra Francesc Homs al Tribunal Suprem, que el jutja per la seva participació en l’organització de la consulta el 9-N. Pel que fa a la primera sessió del judici, Homs ha assegurat que “ha anat com estava previst“. Ahir ja van començar a declarar els primers testimonis citats per la fiscalia.

Durant aquest matí continuaran declarant els testimonis que han estat cridats per la fiscalia i, durant la tarda, serà el torn dels que ha convocat la defensa, entre els quals es troba l’expresident de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, que també ha estat jutjat per la celebració del 9-N, però al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.

També està citat Carles Viver i Pi-Sunyer, president del Consell Assessor per a la Transició Nacional (CATN), l’òrgan encarregat d’assessorar la Generalitat en el procés de transició nacional de Catalunya i en l’assoliment d’un referèndum independentista.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides