Francesc Sanchez surt del calabós

Se l'investiga pel possible finançament il·legal de Convergència Democràtica, juntament amb divuit empresaris i polítics
Título de la imagen
Título de la imagen

Després d’haver passat la nit als calabossos de la comandància de la Guàrdia Civil de Tarragona, Francesc Sanchez, exresponsable d’Organització de CDC, ha quedat en llibertat. Els agents el van detenir aquest dijous en el marc de l’operació Pika, contra el finançament il·legal de CDC, relacionada amb el cas del 3%, juntament amb divuit empresaris i polítics més. Els qui també han passat la nit de dijous i divendres al calabós de Tarragona són l’exgerent de CDC, Andreu Viloca, els directius de la constructora Opreler, Sergio Lerma i Josep Manuel Bassols, l’exdirector de l’ens públic de la Generalitat Infraestructures.cat, Josep Antoni Rosell i l’exconseller delegat de Copisa, Xavier Tauler.

En sortir del calabós, Sanchez s’ha mostrat tranquil i ha explicat que ha decidit no declarar perquè no té prou informació sobre la detenció. “No tinc res a amagar i, per tant, em poden investigar de dalt a baix. Estic absolutament tranquil en la meva actuació com a polític i ara com advocat, que és el que sóc, i advocat de Convergència“, ha assegurat l’exresponsable d’Organització de CDC. Pel que fa a l’escorcoll que va realitzar la Guàrdia Civil, Sanchez ha explicat que va ser molt ràpid i que es van limitar a fer les còpies dels ordinadors. Els agents s’han quedat el seu mòbil i el seu ordinador.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides