Cap autoritat europea escolta a Puigdemont

El govern de Catalunya ha presentat a la seu del Parlament Europeu el referèndum independentista
Título de la imagen
Título de la imagen

El president de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont, el vicepresident i conseller d’Economia i Hisenda, Oriol Junqueras, i el conseller d’Afers Exteriors, Relacions Institucionals i Transparència, Raul Romeva, s’han desplaçat aquest dimarts a Brussel·les per explicar la proposta de referèndum del govern en una sala de conferències del Parlament Europeu.

En el moment en què els dirigents han entrat a la sala, un grup de persones s’han aixecat i han mostrat una pancarta que deia: “Brussel·les 2017. Calafell per la Independència“. Algunes de les persones que han assistit duien bufandes de Catalunya, fins i tot hi ha alguns que han portat la del FC Barcelona.

La sala s’ha omplert a vessar, i moltes de les persones que hi han assistit han seguit la conferència de peu. Dins de la sala, s’han separat als oients en dos grups. A una banda s’han col·locat a les persones que han mostrat el DNI i a l’altre les que s’han identificat amb un passaport no espanyol.

Es dóna la circumstància que cap representant de les institucions europees ha assistit a la conferència del govern de Catalunya.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides