Artur Mas amenaça que sense pressupostos hi haurà “eleccions autonòmiques”

L'expresident de la Generalitat alerta a la CUP que pot acabar al costat del PC, el PP i C's
Artur Mas
Artur Mas

L’expresident de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, ha llençat una advertència aquest dimarts a la CUP, dient que “si no hi ha pressupostos, hi haurà eleccions, i no seran constitucionals, seran autonòmiques”.

En una conferència feta a Palma, convidat per l’Obra Cultural Balear, Mas ha respost així a una pregunta del públic, i seguint fent referencia als cupaires ha preguntat que “qui els creurà” en el procés per anar cap a “una república catalana” si no són “capaços d’aprovar una llei de pressupostos”.

L’expresident de la Generalitat ha advertit a la CUP que “es va comprometre a no donar suport a propostes de partits que estiguin en contra del dret a decidir”, i que si no fa costat als comptes del Govern “ha d’estar al costat del PSC, PP i Ciutadans”.

Artur Mas ha fet aquestes declaracions a l’espera del que decideixi el consell polític de la CUP que es reunirà el pròxim 28 de gener per decidir el seu vot als pressupostos de la Generalitat pel 2017.

Mas que també ha estat preguntat per si té previst presentar-se a unes noves eleccions, ha dit que si l’inhabiliten en el judici del 9N, que comença el pròxim 6 de febrer, no es podrà presentar com a candidat electoral. Afegint que si finalment se l’inhabilita, espera que serveixi per a alguna cosa.

(Visited 33 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari