Rahola renya Mas, Puigdemont i Munté

Els retreu que obrin ara "el meló de la successió"
pilar rahola gener 17 8tv
pilar rahola gener 17 8tv

“Tenen molta feina però pentinen el gat”. Amb aquesta expressió ha culminat el passat vespre Pilar Rahola la seva intervenció al programa 8 al dia, on ha criticat tres de les figures més importants del PDEcat: l’expresident Artur Mas, el president Carles Puigdemont i la consellera Neus Munté.

Rahola, que és biògrafa de Mas i comparteix estones d’esbarjo a Cadaqués amb Puigdemont i amics comuns, troba que aquest no és el moment per debatre sobre el futur candidat del PDEcat a la presidència de la Generalitat i ha reaccionat contra les recents declaracions de Puidgdemont, que ha reiterat que d’aquí a un any no serà president, i la intervenció de Munté, que ha considerat que “Artur Mas seria un grandíssim candidat”.

Quan Josep Cuní li ha recordat a la seva col·laboradora que fa un any va ser una de les persones que recomanar a l’aleshores candidat a la reelecció, Artur Mas, que fes un pas al costat, Rahola ha dit que ho tornaria a fer, però tanmateix diu que no està satisfeta perquè no entén que fan “obrint el meló de la successió”. L’escriptora ha fet extensiva aquesta tendència, i la seva crítica, a la successió de Xavier Trias -que fa temps que remena la cua- com a candidat a l’alcaldia de Barcelona.

“No ho poden fer pitjor, m’està venint la mateixa sensació que quan van fundar el partit”, ha dit Rahola, que ha qualificat el nom -PDEcat- de “terrorífic”. “Tots acabem dient els Convergents”, ha afegit.

“Que no tenen prous problemes? -ha expressat Rahola-. No se’ls consolida el partit, tenen un problema a les enquestes molt seriós, el propi Artur Mas no acaba de trobar el seu lloc polític“, ha enumerat. “Jo veig nervis al PDEcat, veig indefinició, veig improvisació, veig poca estratègia”, troba.

Cuní, per la seva part, ha afirmat que la renúncia a ser candidat per part de Puigdemont no va agradar a Mas: “em consta que ha mostrat un cert disgust”.

(Visited 37 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari