Quins cops de timó dóna l’Ajuntament de Terrassa?

Título de la imagen
Título de la imagen

L’equip de govern del PSC i CiU de Terrassa que encapçala el socialista Jordi Ballart és un exemple clamorós d’incoherència política. Si ara fa un any, amb el suport de set dels nou regidors del PSC, l’Ajuntament va decidir adherir-se a l’Associació de Municipis per la Independència (AMI), ara Jordi Ballart ha pactat els pressupostos pel 2017… amb els tres regidors de Ciutadans, que s’abstindran per facilitar la seva aprovació.

El plenari municipal de Terrassa està format pel PSC (9 regidors), Terrassa en Comú (6 regidors), ERC (4 regidors), CiU (3 regidors), Ciutadans (3 regidors), CUP (1 regidor) i PP (1 regidor). Per acabar d’embolicar la troca, la regidora convergent Meritxell Lluís, que forma part de l’equip de govern que ha pactat els pressupostos amb Ciutadans, és la dona del conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, un independentista delmorro fort“.

Fa unes setmanes es va especular que Jordi Ballart podria decidir canviar de “parella de ball“, trencar l’aliança amb CiU i formalitzar un pacte amb Terrassa en Comú, que li garantiria una sòlida majoria absoluta. És en aquest sentit que es va interpretar la seva decisió de remunicipalitzar la gestió de l’aigua domèstica, una de les banderes programàtiques de l’esquerra alternativa. Però, a l’hora de la veritat, Jordi Ballart s’ha arronsat i aprovarà els pressupostos municipals gràcies a CiU i a Ciutadans!

(Visited 36 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari