Vilarrubí no aclareix res sobre el compte andorrà

El vicepresident del Barça no ha negat ser-ne el titular
vilarrubi barça
vilarrubi barça

Carles Vilarrubí no ha aclarit res sobre el compte 6244 de Crèdit Andorrà, obert el 1986, en la seva nova declaració com a imputat en el cas Pujol, aquest dilluns a l’Audiència Nacional. El vicepresident del FC Barcelona no ha aportat cap detall, per bé que tampoc ha negat el fet de ser-ne titular. De fet, ha dit que no sabia en quin banc l’havia obert, però sí que el va tancar l’any 2000, dada que contradiu la documentació facilitada per les autoritats andorranes.

Fonts jurídiques citades per El Periódico especifiquen que li han preguntat sobre el motiu pel qual va rebre el 1997 un ingrés d’uns 23 milions de pessetes -més de 138.000 euros- per part de Jordi Pujol Ferrusola, fill primogènit de l’expresident de la Generalitat Jordi Pujol. Segons informa el mateix diari, els investigadors van trobar un document amb el número del compte andorrà de Vilarrubí relacionat amb un pagament de 75 milions, i sospiten que Jordi Pujol junior va repartir quantitats entre un dels seus germans i Vilarrubí.

Així mateix, Europa Press explica que Vilarrubí ha evitat informar el jutge instructor, José de la Mata, sobre els moviments de diners relacionats amb el compte investigat, adduint que ja s’hi havia referit en anteriors compareixences. Vilarrubí ha declarat per tercer cop aquest dilluns, la segona vegada com a imputat.

Les fonts d’El Periódico afegeixen que el vicepresident del Barça tampoc ha volgut aclarir res sobre altres negocis que ha compartit amb el fill gran de Jordi Pujol. En el punt de mira dels investigadors hi ha especialment, pel que fa a Vilarrubí, els pagaments a la societat Restaurants de Cerdanya, de la qual Vilarrubí va ser promotor.

(Visited 54 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari