El PDECat vol posar a prova al Govern espanyol

Francesc Homs exigirà una resposta "política" al mandat democràtic del referèndum del 27-S
Título de la imagen
Título de la imagen

Aquest dimecres, el portaveu del PDECat al Congrés, Francesc Homs, vol mesurar la disposició al diàleg del Govern espanyol enfront les aspiracions sobiranistes, i comprovar la veracitat de les apel·lacions que ha fet Soraya Sáenz de Santamaría, recentment nomenada ministra d’Administracions Territorials.

Homs aprofitarà el debat amb l’executiu al ple de la cambra baixa per fer una proposta concreta en aquesta matèria. El portaveu del PDECat farà una interpel·lació amb l’objectiu d’exigir al Govern central una resposta davant dels 46 temes que el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, va plantejar a Mariano Rajoy el passat mes d’abril. “Cal veure si això és pura retòrica o apareix algun tipus de compromís“, ha afirmat Homs.

Francesc Homs encara no ha avançat quina serà la seva proposta, però espera que Sáenz de Santamaría la rebi amb l’actitud “constructiva i positiva” que ve proclamant. Els exconvergents exigeixen rebre una resposta “política” al mandat democràtic del referèndum del 27 de setembre.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides