La fiscalia demana presó per a Sandro Rosell i per a Neymar

El fiscal demana arxivar la causa contra Bartomeu i reclama 8,4 milions d'euros de multa al Barça
Título de la imagen
Título de la imagen

La Fiscalia de l’Audiència Nacional ha demanat dos anys de presó per Neymar Jr. i 5 anys de presó per Sandro Rosell, que estava exercint el càrrec de president del club blaugrana quan es va fer el fitxatge del jugador brasiler. A tots dos també se’ls hi reclama una multa de 10 milions d’euros.

A l’expresident del Futbol Club Barcelona se l’acusa de dos delictes de corrupció i estafa al fons d’inversió DIS, que havia de cobrar el 40% dels drets federatius del jugador brasiler. El Ministeri Públic considera que el jugador, la seva família, el president del Santos F.C. i l’aleshores president del Barça, Sandro Rosell, van acordar amagar el cost real del fitxatge, que va costar 81.071.000 euros, i no els 57.100.000 euros que consten com a declarats.

A Neymar Jr. se l’acusa d’un delicte de corrupció en els negocis, relacionats amb les irregularitats que s’han detectat en el seu fitxatge. El fiscal de l’Audiència Nacional, José Perals, també ha sol·licitat dos anys de presó i una multa de 10 milions d’euros pel pare del jugador, i un any per a la seva mare, per haver comès també un delicte de corrupció en els negocis. A més, el fiscal també ha demanat una multa d’1,4 milions d’euros a l’empresa N&N.

El fiscal ha reclamat 8,4 milions d’euros de multa al Barça, 7 milions al Santos F.C. i tres anys de presó pel seu expresident, Odilio Rodrigues. José Perals ha demanat l’arxivament de la causa contra l’actual president del club, Josep Maria Bartomeu, per falta d’indicis. Tot i això, l’acusació popular del fons d’inversió DIS acusa Bartomeu, perquè va firmar com a vicepresident del club el contracte pel fitxatge de Neymar.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.