La Sindicatura de Comptes posa la lupa sobre De Alfonso

L'Oficina Antifrau de Catalunya també investigarà l'anterior director per revelació de secrets
Título de la imagen
Título de la imagen

El director de l’Oficina Antifrau de Catalunya (OAC), Miguel Ángel Gimeno, ha anunciat que la Sindicatura de Comptes farà una auditoria de l’entitat respecte “a anys anterior”, en clara referència quan estava al capdavant de l’OAC, Daniel de Alfonso.

Miguel Ángel Gimeno, en una compareixença al Parlament de Catalunya, ha afirmat que “aquesta direcció ho agraeix perquè donarà una fotografia molt clara de què hi ha“. Gimeno ha afegit davant la comissió d’estudi de les mesures en lluita contra la corrupció per la regeneració democràtica que “ens interessa tenir una fotografia de com estem per a millorar”.

L’actual director de l’OAC va substituir De Alfonso després que aquest fos cessat pel Parlament arran del cas de la publicació de les gravacions de les converses que va mantenir amb l’anterior ministre de l’Interior, Jorge Fernández Díaz, en el conegut com a Fernándezgate.

Precisament per aquest mateix cas, el director de l’OAC ha anunciat que l’oficina ha obert una investigació en contra De Alfosno per un possible cas de revelació de secrets. Gimeno també ha explicat que només arribar a l’OAC, va tornar abonaments d’activitats que no tenen cap relació amb la feina de l’oficina, dient que “si vull anar a l’òpera, me la pago jo”.

El director d’Antifrau tornarà a comparèixer el 14 de desembre a la comissió d’afers interns del Parlament per explicar el pla de treball de l’OAC pels pròxims anys. Un pla que, segons Gimeno, pretén posar solució al fet que l’oficina “triga massa a resoldre els afers”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides