Inseguretat al túnel de l’AVE de Girona

Els bombers denuncien les mancances no solucionades per Adif i el Ministeri de l'Interior
ave girona
ave girona

El túnel de l’AVE a Girona presenta mancances, principalment de seguretat, han denunciat els Bombers. Asseguren que n’han informat reiteradament els responsables de la infraestructura i que han decidit fer públics els problemes com a “darrera opció” per aconseguir que s’arreglin.

Destaquen que si haguessin d’efectuar una intervenció en el marc de les seves competències en aquell túnel, no trobarien les condicions mínimes necessàries de “seguretat, eficiència i qualitat”.

Els bombers dirigeixen els seus retrets a l’empresa pública d’infraestructures, Adif, i al Ministeri de l’Interior. En concret, critiquen que no s’hagi aprovat el pla d’autoprotecció malgrat les inundacions que ja ha patit el túnel.

A més, segons els Bombers, la infraestructura no disposa, entre altres mancances, de sistemes de control de fums ni de comunicació fix, tampoc té un protocol o instruccions per regular una intervenció en el túnel, ni hi ha material d’intervenció específic, ni es disposa de suficient personal per efectuar intervencions amb garanties en cas que calgués atendre moltes víctimes.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides