El Barça busca patrocinador

Josep Maria Bartomeu afirma que estan negociant amb Qatar Airways i dues grans empreses com a possibles patrocinadors del club
Título de la imagen
Título de la imagen

En la roda de premsa de balanç de temporada del Barça, Josep Maria Bartomeu, president del club, ha afirmat que l’equip es troba ara mateix sense un acord per al patrocini de la samarreta, tot i que espera tenir-ne un abans que comenci oficialment la següent temporada. “Estem en negociacions amb Qatar Airways, però també tenim dues altres corporacions importants interessades”, ha afirmat Bartomeu.

El president de l’equip blaugrana ha dit que no vol signar cap acord a la lleugera, i que el seu objectiu és aconseguir el millor acord possible, sense pressa. Ara per ara, les negociacions segueixen obertes. De fet, aquest dijous 30 de juny, el contracte entre el club i l’actual patrocinador, Qatar Airways, expira, obrint la porta a altres possibles patrocinadors. “Estem en negociacions. No tenim res tancat”, ha afirmat el president del Barça.

Mentre segueixen aquestes negociacions, Nike ja ha posat a la venda les samarretes de la temporada vinent sense el nom del patrocinador estampat al pit. L’aerolínia del Golf Pèrsic, Qatar Airways, continua essent la prioritat de la junta directiva i s’ha mostrat interessada en renovar el contracte amb el club. Tot i això, un patrocinador americà i un d’asiàtic, també estan competint per ser el proper espònsor de l’equip, que pretén tancar un acord aproximat de 60 o 65 milions d’euros l’any.

Recordem que Qatar Airways va signar un acord l’any 2013 amb el F.C. Barcelona, un contracte que li ha reportat al club 101 milions d’euros en tres anys. El Barça va ingressar 30,5 milions d’euros en la temporada 2013-14, 32 milions en la 2014-15 i 33,5 en la 2015-16. A més, es van ingressar 5 milions més com a bonificació, per haver guanyat la Champions de la temporada passada.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides