Artur Mas, a judici pel 9N

El Jutge acusa l'expresident de desobediència, prevaricació i malbaratament de fons públics
mas 9n
mas 9n

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha decidit asseure al banc dels acusats a l’expresident de la Generalitat, Artur Mas, a causa de la celebració de la consulta independentista del 9N. El TSJC portarà a judici, també, a l’exvicepresidenta del Govern, Joana Ortega i la exconsellera d’Ensenyament, Irene Rigau.

El jutge acusa tots tres exmembres del Govern de desobediència, prevaricació i malbaratament de fons públics per haver organitzat la consulta per a la independència de Catalunya, el 9 de novembre de 2014, i haver fet cas nul de la prohibició del Tribunal Constitucional (TC) per a fer aquesta consulta. El TSJC ha decidit, finalment, tancar la causa pel 9-N i portar a judici els tres exresponsables del Govern català

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides