Dos detinguts per l’agressió a les activistes de Barcelona Selecció

Els Mossos d'Esquadra també han pres declaració a dos homes més, que aviat seran denunciats davant del jutjat
Título de la imagen
Título de la imagen

El conseller d’Interior, Jordi Jané, ha anunciat aquesta tarda que els Mossos d’Esquadra han detingut dos homes de 30 i 31 anys, i n’han identificat a dos més, per la seva presumpta implicació amb l’agressió del passat 4 de juny, a tres integrants de la plataforma Barcelona amb la Selecció mentre repartien pamflets a favor d’instal·lar pantalles per tal de seguir a la selecció espanyola durant l’Eurocopa de futbol.

Els Mossos han acusat a un detingut per delictes contra la integritat moral, lesions amb l’agreujant d’odi, danys i robatori amb violència i intimidació, ja que, presumptament, es van emportar de la carpa les pertinences de les víctimes així com material de propaganda de la plataforma. Els dos homes que la policia ha identificat, han prestat declaració a la comissaria i aviat seran denunciats davant del jutjat.

L’altre detingut és el conductor d’un cotxe que va passar davant de la carpa informativa el mateix vespre de les agressions i que va insultar i amenaçar a les mateixes activistes, segons ha explicat Jané. El detingut és el conductor del vehicle, on hi anaven quatre persones més, i se li imputen els delictes d’amenaces amb agreujant per discriminació ideològica i contra la integritat moral. El conseller ha afirmat que els dos detinguts passaran demà a disposició judicial i ha assegurat que la investigació no està tancada i que no es descarten més detencions.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides