Governació subvenciona la religió als diaris

Suquen per les seves seccions el Diari de Tarragona i el Diari de Girona; també el suplement Presència
borras
borras

El Departament de Governació, mitjançant la Direcció General d’Afers Religiosos, ha concedit diverses subvencions l’any 2015 a diaris per la publicació de pàgines d’informació religiosa, segons es pot llegir al Diari Oficial de la Generalitat (DOGC) d’aquest dilluns.

Entre els diaris pagats per, oficialment, “fomentar la cultura religiosa en la societat catalana, promoure el diàleg interreligiós com a eina per a la convivència i la tolerància i difondre la realitat i l’actualitat religiosa”, hi ha el Diari de Girona i el Diari de Tarragona. També el suplement Presència, d’El Punt Avui, que va rebre 20.127,51 per la seva secció dominical.

La secció de religió publicada els dissabtes al Diari de Tarragona fou subvencionada amb 16.102,01 euros i la pàgina sobre el mateix tema que publica, també els dissabtes, el Diari de Girona en va percebre 7.500.

Així mateix, pel programa Temps de Diàleg, Ràdio Estel s’embutxaca 20.127,51 euros, la mateixa quantitat que Avui TV per l’espai Religions.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides