Antifrau investiga l’etapa de Puigdemont a l’Ajuntament de Girona

Els contractes municipals de servei del període 2011-2015, sota la lupa
puigdemont
puigdemont

L’Oficina Antifrau de Catalunya (OAC) ha requerit aquest mes de febrer a l’Ajuntament de Girona que li faciliti tots els expedients de contractes de servei d’aquest Consistori corresponents al període 2011-2015, és a dir: els de l’etapa de Carles Puigdemont, actual president de la Generalitat, com a alcalde.

Maria Àngels Planas, actual responsable d’Hisenda i Règim Interior a l’Ajuntament gironí, assegura que el Govern municipal està tranquil perquè sempre s’ha seguit “la normativa vigent en temes de contractació”. 

L’OAC va sol·licitar els expedients al·legant unes “actuacions d’investigació”, relata el Diari de Girona, que afegeix, citant fonts d’Antifrau, que la investigació s’està tramitant i que no es faciliten, de moment, dades sobre l’origen de la denúncia ni el motiu de la mateixa.

Planas ha explicat que en aquests casos se sol demanar un document i no tots els contractes de diversos anys. Antifrau s’ha interessat per tots els contractes de serveis, independentment de l’import. Es tracta d’un volum de documentació considerable, per la qual cosa, explica Planas, l’Ajuntament va demanar una pròrroga en el termini de resposta -10 dies hàbils- per acabar de compilar-la. “No tenim res a amagar”, afirma la tinent d’alcalde.

(Visited 33 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari