L’exalcalde de l’Ametlla segueix imputat

L'Audiència de Tarragona rebutja l'apel·lació sobre l'escàndol de La Cala Gestió
andreu marti
andreu marti

Andreu Martí, exalcalde de l’Ametlla de Mar (Baix Ebre), i Antoni Martos, exgerent de La Cala Gestió SL, segueixen imputats després que l’Audiència de Tarragona hagi desestimat el recurs d’apel·lació que van presentar tots dos, juntament amb la citada empresa municipal i l’adjudicatària Efial Consultoria SL.

El cas pel qual se’ls investiga, traslladat per un particular a l’Oficina Antifrau, se centra en La Cala Gestió, la constitució de la qual, segons la denúncia, era innecessària i va obeir només a la finalitat d’eludir el control legal i econòmic dels responsables municipals.

Una circumstància particularment excepcional del cas és el fet que Martos compaginava el càrrec de gerent de La Cala Gestió amb la condició de fundador, soci majoritari, president del consell d’administració, gerent i apoderat d’Efial, adjudicatària de dos contractes per import de 464.500 i 396.965 euros, quelcom incompatible.

El jutge no decidirà definitivament un possible sobreseïment fins que no s’enllesteixi la instrucció, que va començar el 2013.

L’Ametlla de Mar pateix, a més, pels 50 milions d’euros de deute que ha deixat el Govern municipal que menava Martí i pels 80 contenciosos pendents del seu consistori, entre altres sorpreses gens agradables trobades pel nou equip de Govern, que ha denunciat l’actual alcalde, Jordi Gaseni (ERC).

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides