CDC i ERC, junts per Pujol a Premià de Dalt

Veten la retirada de la condició de fill adoptiu a l'expresident
estatua pujol premia a terra
estatua pujol premia a terra

A Premià de Dalt, on l’estàtua de l’expresident Jordi Pujol fou tacada i enderrocada per uns desconeguts, CiU i ERC han impedit que es retiri la condició de fill adoptiu a l’exMolt Honorable.

La moció presentada per Crida Premià de Dalt-CUP-Poble Actiu per debatre la retirada d’aquest honor ha estat rebutjada per les mateixes formacions -Unió a banda- que, sota la fórmula de Junts pel Sí, manen a la Generalitat.

D’aquesta manera, Pujol no només continua sent fill adoptiu, sinó que aquesta localitat del Maresme -d’on procedeix la seva família materna- manté una plaça amb el seu nom.

Queda en no res, en definitiva, un altre intent de marcar distàncies amb l’expresident, que va confessar el juliol del 2014 haver tingut durant més de tres dècades diners amagats a l’estranger i actualment està imputat per l’Audiència Nacional.

Fa dos anys, ERC havia votat en contra del manteniment dels honors a Pujol. Aleshores, els convergents van argumentar que la retirada dels honors només s’havia de fer quan hi hagués una sentència condemnatòria ferma.

Si els regidors republicans haguessin votat aquest cop com en aquell sentit, la iniciativa impulsada per l’oposició hauria tirat endavant.

(Visited 36 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari