Puigdemont cobra més que Mas

Percep 145.471 euros, un 84% més que Rajoy, exposa CCC
puigdemont cara
puigdemont cara

L’entitat Convivència Cívica Catalana (CCC), coneguda per advocar per la unitat d’Espanya i per oposar-se el nacionalisme català i la immersió lingüística, ha tornat a posar en el punt de mira els sous dels principals representants de l’Administració catalana.

Després d’haver destacat, compilant les dades públiques sobre les retribucions, que 239 dels 378 alts càrrecs i directius de la Generalitat cobraven el 2015 més que el president Espanyol, Mariano Rajoy, ara CCC exposa en el seu darrer informe que el nou president de la Generalitat, Carles Puigdemont, s’ha apujat un 6,3% el sou, si el comparem amb el que rebia Artur Mas.

Puigdemont percep 145.471 euros anuals, uns emoluments, per cert, un 84% superiors als de Rajoy. CCC li retreu un abandó de l’austeritat per incrementar-se el sou per sobre de l’1% de pujada aplicada als empleats públics. Aquesta pujada en el salari presidencial, indica aquesta entitat, és el resultat d’haver-se “sense efecte” la renúncia a les dues pagues extra, que Mas sí que efectuava.

Com l’any passat amb l’anterior Govern de la Generalitat, els alts càrrecs catalans superen de llarg salarialment els seus equivalents en l’administració central de l’Estat. Els consellers catalans, es destaca, cobren un 57% que els ministres espanyols.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides