Hisenda obre un canal perquè es denunciï si els diners públics ‘reguen’ el ‘procés’

La iniciativa es dirigeix a contractistes i proveïdors de la Generalitat
Montoro
Montoro

Els empresaris que presten serveis a la Generalitat de Catalunya disposen d’un sistema electrònic facilitat pel Govern espanyol per evitar que els diners públics es facin servir en “activitats contràries a la Llei”, publica El Confidencial Digital.

En concret, aquest canal confidencial, habilitat per Hisenda, acaba de ser creat perquè contractistes i proveïdors informin de casos on la Generalitat planteja partides vinculades al procés cap a la independència. Segons el mateix diari digital, es tracta d’un sistema molt semblant al que tenen al seu abast els funcionaris de la Generalitat per denunciar ordres il·legals procedents d’alts càrrecs i és una de les mesures engegades pel Govern espanyol per assegurar-se que l’Executiu català no destina els diners del Fons de Liquiditat Autonòmic (FLA) a altra cosa que no siguin serveis públics essencials.

Fonts properes a Hisenda citades per El Confidencial Digital assenyalen, pel que fa a aquesta iniciativa específicament dirigida a la Generalitat, que es vol implicar els proveïdors i cercar complicitats amb ells per tal de fiscalitzar les dades sobre la despesa que Catalunya presenta al Govern de l’Estat.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides