El soci de Granados a la Púnica ‘canta’

L'empresari Marjaliza quedarà en llibertat sota fiança
Marjaliza i Granados

El suposat cervell de l’entramat ‘Púnica’ -el 3% madrileny- l’empresari David Marjaliza, quedarà en llibertat sota fiança de 100.000 euros, per ordre del jutge de l’Audiència Eloy Velasco, qui ha pres la decisió després que l’imputat hagi decidit col·laborar. La informació que hagi pogut facilitar queda sota secret sumarial.

El magistrat entén que l’empresari, en presó incondicional des del 31 d’octubre de 2014, ha col·laborat “positivament” amb la investigació. Les mesures cautelars imposades són compareixences quinzenals al jutjat més proper al seu domicili, la retirada del passaport i la prohibició de sortir de territori nacional.

La investigació atribueix a Marjaliza un patrimoni de més de 33 milions d’euros i la presència a més de 150 empreses. Està imputat per blanqueig de capitals, suborn, tràfic d’influències, contra la Hisenda Pública, malversació de fons públics, prevaricació, falsificació documental i organització criminal.

L’exnúmero dos d’Esperanza Aguirre a la Comunitat de Madrid, Francisco Granados, segueix pres al centre d’Estremera, que ell mateix va inaugurar quan era conseller de Presidència, Justícia i Interior.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari