El misteriós robatori a Felipe González

L'expresident espanyol no ha volgut revelar a la Policia quins documents li han sostret
felipe gonzalez
felipe gonzalez

La recent entrada de lladres a un bufet d’advocats de l’exclusiu barri madrileny de Salamanca ha saltat als mitjans perquè van regirar també el despatx de l’expresident del Govern espanyol Felipe González.

Segons la denúncia, presentada el passat 29 de novembre, falten documents confidencials i uns 300 euros. Fonts de la investigació apunten que l’entrada es va produir, probablement, entre les 15 hores i les 18 hores del mateix diumenge en un edifici que no disposa de la vigilància constant de càmeres de seguretat.

En el recompte de les pertinences desaparegudes, els investigadors no han comptat amb la col·laboració plena de González, que no va donar una resposta concreta quan li van demanar que enumerés els documents que li han robat, segons fonts policials. En canvi, va dir que facilitaria detalls sobre els arxius robats davant del jutge, quan hagués de ratificar la denúncia.

El despatx on han entrat els lladres, ubicat al carrer de Velázquez, segons explica el cap d’investigació de la Sexta Noticias, Manuel Marlasca, no apareix enlloc oficialment relacionat amb l’expresident, per la qual cosa o bé va ser una casualitat o bé, si el seu objectiu era la documentació de González, sabien molt bé on havien d’anar.

Els investigadors descarten que la motivació dels lladres fos econòmica i creuen que el més probable, sense descartar altres hipòtesis, és que tinguessin com a objectiu emportar-se documentació sensible de l’expresident espanyol. En l’entorn policial es vincula el robatori a les eleccions de Veneçuela, que se celebren el 6 de desembre, i al suport que dóna González a l’oposició al chavisme.

(Visited 36 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari