El CEO catapulta la CUP

El baròmetre li atorga de 14 a 16 escons, la resta manté les xifres del 27-S
Antonio Baños, cap de llista de la CUP al Parlament
Antonio Baños, cap de llista de la CUP al Parlament

El Centre d’Estudis d’Opinió ha difós aquest divendres el darrer Baròmetre d’Opinió Pública que atorga a la CUP entre 14 i 16 escons. L’esquerra anticapitalista augmentaria la seva representació al Parlament de 4 a 6 diputats i se situaria com a tercera força a la Cambra, si se celebressin eleccions.

Segons les dades del Baròmetre d’octubre, la resta de formacions polítiques mantindrien una representació similar a l’actual: JxS, 61 – 63; C’s, 24 – 26; PSC, 14 – 15; CSQP, 10 – 12 i el PP tancaria l’arc parlamentari amb 8 – 10.

L’enquesta també inclou qüestions sobre la independència. Les persones favorables a la separació de Catalunya de l’Estat espanyol augmenta, en relació al darrer CEO, i passa del 42% al 46,7%. Els contraris se situen en el 47%.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides