Daniel Osàcar queda en llibertat amb càrrecs

Andreu Viloca, el seu successor com a tresorer de CDC, passa la seva primera nit a la presó
Título de la imagen
Título de la imagen

Daniel Osàcar, l’anterior tresorer de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC), ha quedat en llibertat amb càrrecs després d’haver declarat aquest divendres al matí al Jutjat d’El Vendrell. Agents de la Guàrdia Civil l’havien detingut, cap a les 8.30 hores del matí, a Barcelona, en el marc de la tercera fase de l’operació Petrum. A Osàcar, detingut més tard que la resta per motiu de la seva avançada edat, li han retirat el passaport. Osàcar, ja imputat en el cas del Palau de la Música, ha estat detingut més tard que la resta per la seva avançada edat i el jutge li ha retirat el passaport. El president de la Generalitat, Artur Mas, va dir que posava “la mà al foc” per ell.

El successor d’Osàcar al capdavant de la tresoreria convergent, Andreu Viloca, per la seva part, ha passat la seva primera nit a la presó després que aquest dijous el jutge hagués ordenat per a ell presó sense fiança, perquè aprecia risc de fuga i de destrucció de proves.

A més dels dos darrers tresorers de CDC, han estat detinguts el director general d’Infraestructures de la Generalitat, Josep Antoni Rosell, dos empleats de CDC -ja en llibertat i en espera de ser citats a declarar com a imputats- i set empresaris.

(Visited 36 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari