Agenjo manté que Ensenyament la va pressionar perquè lliurés les claus

La directora de l'institut Pedraforca de l'Hospitalet de Llobregat referma al TSJC la seva versió dels fets del 9-N
agenjo
agenjo

Dolores Agenjo, la directora de l’institut Pedraforca de l’Hospitalet de Llobregat, l’única que es va negar a entregar les claus del centre perquè s’hi celebrés la consulta alternativa del 9 de novembre del 2014, ha reiterat en seu judicial la seva versió dels fets.

En la seva declaració d’aquest dilluns al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), Agenjo ha tornat a assegurar que va rebre pressions per part del Departament d’Ensenyament perquè lliurés les claus i ha explicat que setmanes abans del 9-N, va assistir a una trobada amb responsables del Departament on va rebre instruccions per lliurar-les.

Agenjo, que ha sigut candidata número 23 de Ciutadans en les eleccions 27-S, assegura haver rebut advertències sobre possibles conseqüències negatives pel fet de negar-se a facilitar les claus i diu que disposa de correus electrònics que demostren que va rebre pressions de la Conselleria.

La consellera Irene Rigau, en canvi, ha explicat a Els matins de TV3 que Agenjo, un dels cinc testimonis que declaren aquest dilluns per la consulta del 9-N, no va rebre ordres, sinó informació.

(Visited 39 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari