Les mentides de Jaume Ferrer

L'extresorer del Barça declara que va pagar 435.000 euros en comissions a Jordi Pujol Ferrusola, però el jutge i el fiscal sospiten que, en realitat, era el seu testaferro
Jaume Ferrer
Jaume Ferrer

L’Audiència Nacional i la Policia buscaven Jaume Ferrer per mig món i, al final, l’han trobat al Gabon, on treballa per a la lliga de futbol professional d’aquest petit país africà. La Unitat de Delinqüència Econòmica i Fiscal (UDEF) va ser incapaç de localitzar-lo perquè es presentés a comissaria, però el jutge José de la Mata, el successor de Pablo Ruz, va aconseguir que prestés declaración a l’Audiència Nacional a finals de setembre, en qualitat d’imputat, per sospitar que actuava com a testaferro de Jordi Pujol Ferrusola en el cobrament de comissions.

Davant el jutge, Jaume Ferrer va dir que havia pagat 435.000 euros en comissions a l’hereu Pujol per trobar-li clients per a les seves empreses d’assessorament, però la seva declaración va deixar massa dubtes.

A preguntes del jutge José de la Mata i de la fiscal anticorrupció Belén Suárez, Jaume Ferrer va explicar que havia estat al davant d’un grup empresarial dedicat a la implementació de sistemes de gestió de qualitat, integrat per quatre societats, que facturava entre 4 i 6 milions d’euros anuals i que tenia un centenar de treballadors entre fixes i autònoms.

L’empresari va precisar que el 35% de la facturació es destinava a la xarxa comercial, de la qual en formava part Jordi Pujol Ferrusola, el qual cobrava entre un 20% i un 25% dels beneficis que generaven els clients que aportés. Un d’aquests clients era EMTE, l’empresa de muntatges industrials de la familia Sumarroca que durant anys ha estat un dels grans contractistes de la Generalitat.

LLEGEIX EL REPORTATGE COMPLET A L’EDICIÓ EN PAPER DE EL TRIANGLE D’AQUESTA SETMANA

(Visited 51 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari