Investigació al ‘bustisme’ per presumptes irregularitats urbanístiques

Diversos antics alts càrrecs de l'Ajuntament de Sabadell, sota la lupa per la gestió municipal amb Ca n'Alzina
Manel Bustos, a la comissió Pujol al Parlament
Manel Bustos, a la comissió Pujol al Parlament

El Jutjat d’Instrucció número 4 de Sabadell ha ordenat als Mossos d’Esquadra que investiguen si alts càrrecs de l’Ajuntament de Sabadell van cometre irregularitats urbanístiques relacionades amb l’àrea agrícola de Ca n’Alzina.

Entre els responsables públics investigats hi ha qui fou alcalde de la capital vallesana del 1999 al 2013, Manuel Bustos, i cinc exregidors d’Urbanisme: Joan Manau, Ramon Burgués, Lluís Monge, Joan Carles Sánchez (alcalde del 2013 al 2015) i Josep Ayuso (actual portaveu del grup municipal socialista a Sabadell). A més, diversos tècnics municipals declararan com a testimonis. Ramon Majoral, exalcalde de Polinyà, l’arquitecte municipal i els amos de Ca n’Alzina estan imputats per les mateixes suposades irregularitats i declararan el 19 d’octubre al jutjat.

Entesa per Sabadell va denunciar el fet que es permetessin construccions per a l’activitat hípica en un sòl no urbanitzable amb valor agrari i sense llicències. Segons aquesta formació, l’actuació del Govern municipal de Sabadell en particular la dels regidors d’urbanisme, pel que fa a Ca n’Alzina posa de manifest una connivència “necessària i total” amb els promotors.

(Visited 48 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari