Josep Pujol té un peu i mig fora d’Indra

No es menjarà els torrons a la multinacional espanyola, segons Hispanidad.com
Josep Pujol Ferrusola, vídeoconferència al Parlament
Josep Pujol Ferrusola, vídeoconferència al Parlament

Josep Pujol Ferrusola, l’únic fill de l’expresident Jordi Pujol que no està imputat en cap causa judicial, sortirà d’Indra, companyia per a la qual treballa a Miami, com a molt tard a finals d’aquest any, publica Hispanidad.com.

En el marc d’un procés de renovació dels càrrecs directius engegat pel nou president de la multinacional, Fernando Abril-Martorell, la posició de Josep Pujol és complicada de sostenir. El fill de l’expresident percep 250.000 dòlars com a expatriat a més del seu sou i Abril-Martorell, segons la mateixa informació, es concentra actualment en el control de la despesa i no vol mantenir salaris alts.

D’altra banda, la companyia no ha definit els seus plans als EUA, on Josep Pujol es va traslladar l’any passat quan van esclatar els escàndols dels Pujol Ferrusola.

El vincle d’Indra amb Josep Pujol té el seu origen en l’adquisició per part de la multinacional, l’any 2002, de la consultora Europraxis, de la qual el fill de Jordi Pujol era fundador i soci. Aquella operació va cridar l’atenció de la UDEF, que dubta que la compravenda s’ajustés al preu real i va remetre un informe fa un any per informar el jutge Pablo Ruz, que dirigia la instrucció sobre Jordi Pujol Ferrusola abans que el succeís José de la Mata.

(Visited 25 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari