Qui va fer el salt de la fundació de CDC a la d’ERC?

Título de la imagen
Título de la imagen

Isabel Nonell Torras, de 62 anys, actual regidora d’ERC a Alella i patrona de la Fundació Josep Irla, vinculada al partit d’Oriol Junqueras.

Isabel Nonell va treballar en la dècada dels setanta a Banca Catalana i, posteriorment, ho va fer a Convergència (CDC) com a assessora del grup parlamentari de CiU al Congrés dels Diputats, membre dels equips de campanya electoral i cap de gabinet de la secretaria general de CDC, en temps de Pere Esteve, ja difunt, al qual va acompanyar en el seu viatge cap a ERC. Abans d’això, però, entre els anys 2000 i 2002, Isabel Nonell va exercir com a coordinadora de la Fundació Trias Fargas, l’actual CatDem.
 

Amb ERC, a partir de 2003, Isabel Nonell ha estat diputada al Parlament, assessora del conseller Josep Huguet, regidora d’Alella (des de 2007) i vicepresidenta de la Fundació Josep Irla (2006-2011), entitat aquesta última de la qual encara n’és patrona.
 

Isabel Nonell va estar a la cúpula de la polèmica fundació de CDC i, quatre anys després, va aterrar a la d’ERC.
 

Una seva germana, Lourdes Nonell Torres, ha treballat tota la vida en l’equip econòmic de CDC: ha estat la secretària de Francesc Gordo, que durant anys va portar l’àrea financera del partit, i també ha estat administradora de diverses empreses vinculades a Convergència com Faig, Lavarta i Revista Anàlisi.

Faig es va dissoldre a mitjans dels noranta després de ser esquitxada pel cas Casinos. A través d’aquesta societat es controlava la xarxa d’emissores de ràdio Cadena 13.

A Revista Anàlisi, editora d’una publicació que es ven per subscripció, Lourdes Novell va coincidir fins al 2011 amb Daniel Osàcar com a administradors únics, quan aquest últim era responsable de finances de CDC. L’actual administrador únic d’aquesta empresa és Andreu Viloca, que també és l’actual tresorer del partit.

(Visited 55 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari