Duart justifica que el cap d’informatius de Catalunya Ràdio representi CiU

El president de la CCMA no troba que siguin funcions incompatibles
brauli duart
brauli duart

El president de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), Brauli Duart, ha defensat que el cap d’informatius de Catalunya Ràdio, Francesc Cano, compatibilitzi aquest càrrec amb la representació de CiU al Consell Consultiu i Assessor dels Serveis de Comunicació Municipals de L’Hospitalet de Llobregat.

Ho ha fet en la darrera sessió de control de la CCMA que s’ha celebrat al Parlament de Catalunya, amb aquest argument: “Mentre sigui un òrgan democràtic escollit per la majoria de l’ajuntament de L’Hospitalet i que el seu objectiu sigui garantir una informació veraç i contrastada en els mitjans del municipi… aquí jo no tinc res a dir”.

D’aquesta curiosa manera, Duart ha respost la petició de la diputada d’ICV, Marta Ribas, que Francesc Cano abandoni el càrrec de representació de CiU a L’Hospitalet. Per Ribas, que deixi l’assessoria en aquest consistori “li farà un favor a ell i sobretot a Catalunya Ràdio, perquè fa un flaquíssim favor a la imatge d’imparcialitat que hauria de donar”.

Al president del CCMA no li entra al cap que les dues funcions siguin incompatibles. De tota manera, aquesta incongruència serà resolta aviat. CiU ha obtingut un resultat desastrós a L’Hospitalet el 24-M, on només ha obtingut un regidor, ha perdut la meitat dels vots i es quedarà, molt probablement, sense representació al Consell on Francesc Cano ha intervingut els darrers mesos defensant els interessos de la federació de partits ja dissolta.

(Visited 37 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari