Vilarrubí no té vergonya

El marit de Sol Daurella i vicepresident del Barça enganya ses senyories a la comissió Pujol
Carles VIlarrubí a la comissió Pujol
Carles VIlarrubí a la comissió Pujol

De la llarga llista de persones que han passat, fins ara, a testificar davant la comissió parlamentària d’investigació sobre el frau i la corrupció política, n’hi ha que han optat per callar i d’altres que han acceptat respondre les preguntes que els feien els diputats i les diputades.

Però no tots els que han parlat ho han fet de la mateixa manera. N’hi ha que han testificat de bona fe, explicant el que sabien, i n’hi ha que han xerrat… per protegir-se de les imputacions judicials, per no dir res o per mentir descaradament.

Els germans Jordi i Josep Pujol Ferrusola es van dedicar a prendre el pèl a ses senyories, igual que Luis Bárcenas o Javier de la Rosa. I Carles Vilarrubí, que va comparèixer el passat dia 8 de juny, també va desplegar un exuberant repertori de cinisme, abusant de la santa innocència dels diputats que el van interrogar.

Amb una diferència, Jordi i Josep Pujol Ferrusola estaven “obligats” a mentir per defensar els interessos del clan, amenaçats per les investigacions fiscals i policials en marxa. Però a Carles Vilarrubí, des que es va casar amb Sol Daurella (la “pubilla” de Coca Cola), li va tocar la lotería i ja no necessita mentir al Parlament per viure com un marquès.

En canvi, Carles Vilarrubí –que ha estat guardonat recentment amb la Creu de Sant Jordi de la Generalitat i és vicepresident del Barça-, en comptes de comportar-se com un senyor i respondre la veritat en les preguntes que li van fer els diputats i les diputades, va aprofitar la seva compareixença davant la comissió del cas Pujol per encadenar una mentida darrere una altra. En els annals del Parlament de Catalunya, la seva intervenció quedarà marcada com un paradigma del cinisme i la seva figura és i serà la del barrut per antonomàsia.

LLEGEIX EL REPORTATGE COMPLET A L’EDICIÓ EN PAPER D’EL TRIANGLE D’AQUESTA SETMANA

(Visited 54 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari