Bartomeu Muñoz nega que a Santa Coloma hi hagués bombolla immobiliària

Però l'empresa municipal Gamepark gestionava el 80% del pressupost de l'Ajuntament
Título de la imagen
Título de la imagen

“Un alcalde es pot dedicar a la gestió diària i quotidiana? Per això hi ha els tècnics i els regidors”, ha estat l’argument de Bartomeu Muñoz, ex alcalde de Santa Coloma de Gramenet imputat pel cas Pretòria per tràfic d’influències, per delegar la responsabilitat de la suposada gestió irregular en matèria d’urbanisme i espolsar-se, de retruc, qualsevol ombra de culpa per haver cobrat comissions.

L’ex alcalde ha repetit, durant la compareixença d’aquest dimarts a la comissió parlamentària que investiga el frau i la corrupció, que mai no ha rebut comissions per afavorir els interessos de constructores determinades. “Al judici oral podrem acreditar l’error d’aquestes afirmacions”, ha augurat.

El jutge considera que Muñoz va obtenir 1,7 milions d’euros en comissions. Fiscalia li demana 6 anys i 10 mesos de presó i una multa de 4 milions d’euros. L’ajuntament colomí li demana 7 anys de privació de llibertat per entendre que es va aprofitar de la condició d’alcalde per obtenir beneficis per la tramitació d’una modificació de planejament urbanístic.

Muñoz ha considerat que la gestió del consistori colomí era la mateixa que la resta d’ajuntaments de Catalunya. Sobre el motiu pel qual ell està imputat i els altres no, “aquesta sort tenen“, ha respost. Tot i que l’empresa municipal Gamepark gestionava el 80% del pressupost de l’Ajuntament, l’ex dirigent ha negat que a Santa Coloma hi hagi hagut cap “bombolla immobiliària” perquè “no hi ha espai”. Això sí, el municipi és, segons les seves paraules, líder en “escales mecàniques i ascensors”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides