CiU utilitza un nen per fer propaganda de Trias

Un Pau de 8 anys apareix en cartells convergents
nen campanya trias
nen campanya trias

“El meu alcalde creu en les persones”, diu un de tants missatges de la propaganda electoral amb què Convergència i Unió demana el vot per a Xavier Trias. Però, a diferència d’altres, aquest s’atribueix insòlitament a un nano de 8 anys, de nom Pau, segons els cartells i els vídeos que promouen la reelecció de Trias com a alcalde de Barcelona.

La imatge del nano sostenint un dibuix de l’alcaldable convergent, penjada arreu de la ciutat, és, a més, la primera que es veu en accedir al web de campanya xaviertriasbarcelona.cat, i torna a aparèixer, just a sota, on s’activa el vídeo titulat “L’alcalde de tots“, una peça de 32 segons que suma poc més de 700 visualitzacions aquest dilluns.

En el vídeo, el nano pinta mentre una veu infantil -i els subtítols- expliquen que “El meu alcalde creu en fer les coses millor cada dia”. Posteriorment parlen adults, que també pinten les creences del candidat Trias. L’infant torna a aparèixer cap al final i mostra el dibuix que retrata l’actual alcalde de Barcelona.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides