El desafiament de Mas: fer un ple monogràfic sobre el cas Innova

El president culpa el tripartit de l'origen de l'escàndol
artur mas
artur mas

El retorn del cas Innova i la posada en marxa del Consorci Sanitari de Lleida han centrat l’intercanvi de cops entre l’oposició i el president Artur Mas en la sessió de control del Parlament d’aquest dimecres.

Mas ha defensat el paper de CiU i ha desafiat les altres forces parlamentàries a tractar en un ple monogràfic l’escàndol del cas Innova, l’origen del qual ha adjudicat al Govern tripartit. De fet ha dit que “en tenim moltes ganes” i que va ser l’actual alcalde de Reus, de CiU, qui va portar el cas a la Justícia. La presidenta del PP català, Alícia Sánchez-Camacho l’ha contradit, recordant que fou la CUP la primera denunciant.

Amb relació al Consorci Sanitari de Lleida, rebutjat per l’oposició mitjançant una moció, el president ha reiterat la seva defensa: que ni es tracta d’una privatització ni d’una il·legalitat. I, pel que fa a ERC, li ha retret que critiqui consorcis que, com integrat en el Govern tripartit, promovia.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.